Materias

INSTAL. LACIÓ I MANTENIMENT DE XARXES PER A TRANSMISSIÓ DE DADES. Ed. 2021

¡Oferta! INSTAL. LACIÓ I MANTENIMENT DE XARXES PER A TRANSMISSIÓ DE DADES. Ed. 2021 Ver más grande

PRECIO: 24,70 €

-5%

26,00 € impuestos incl.

Disponibilidad de 3 a 7 días aproximadamente

CANTIDAD

Referencia: Código 09451


DESCRIPCIÓN:

Septiembre de 2021  -  Isidoro Berral Montero  -  Refª 9451

Les xarxes per a transmissió de dades són presents en tots els àmbits de la societat moderna, fent possible la interconnexió a distància i permetent serveis com les videoconferències o el teletreball.

CONTENIDO:

Isidoro Berral Montero

Septiembre de 2021       Páginas: 208

Código 9451      ISBN/EAN: 9788413661858

CONTENIDO:

Aquest llibre desenvolupa els continguts del mòdul professional d’Instal·lació i Manteniment de Xarxes per a Transmissió de Dades, dels títols Grau Bàsic en Informàtica i Comunicacions, Grau Bàsic en Electricitat i Electrònica, i Grau Bàsic en Informàtica d’Oficina.

Instal·lació i manteniment de xarxes per a transmissió de dades consta de set unitats, organitzades de manera que es van adquirint els coneixements de forma progressiva fins a assolir la competència professional del mòdul professional requerida.

En aquesta nova edició s’ha revisat i actualitzat el contingut amb nous dispositius i enllaços web, així com amb una nova unitat específica sobre prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Les explicacions teòriques s’intercalen amb conceptes i definicions el coneixement dels quals és imprescindible per al futur professional. De la mateixa manera, per a l’exposició dels continguts es fa servir en tot moment un llenguatge senzill i assequible, i s’inclou gran quantitat d’imatges i il·lustracions que faciliten la seva assimilació, així com nombroses activitats proposades i resoltes, activitats de comprovació, d’aplicació i d’ampliació, i exercicis pràctics variats.

L’autor, Isidoro Berral Montero, enginyer de Telecomunicació per la Universitat de Màlaga i catedràtic de Sistemes Electrònics, és docent de Formació Professional en l’àrea d’Electricitat i Electrònica.

INDICE EXTRACTADO:

1. Introducció a les xarxes per a transmissió de dades; 2.  Prevenció de riscos laborals i protecció ambiental: 3. Mitjans de transmissió i les seves connexions I: cablejats; 4. Mitjans de transmissió i les seves connexions II: fibra òptica; 5. Mitjans de transmissió i les seves connexions III: sense fil; 6. Dispositius d’interconnexió; 7. Canalitzacions i recintes en xarxes de transmissió de dades.

Más detalles

TAMBIEN LE PUEDE INTERESAR

OTROS PRODUCTOS DE LA MISMA MATERIA

También puede hacer sus pedidos sin necesidad de crear una cuenta a: pedidos@belliscovirtual.com . Deberá indicar todos sus datos y los códigos de los libros solicitados.